torstai 23. huhtikuuta 2015

vegepussi

Elämässäni on eräs erittäin rakas pariskunta, jonka molemmat osapuolet ovat täysin vegaaneja. Tänään tuli mieleen tuli tehdä "vihreästä kankaasta", eli pellavasta, jonkinlainen pussukka esim. eväille, soijan säilytykseen, tai muuten vaan erinäisten tilpehöörien säilyttämiseen. Pussin sisään voi laittaa jonkin astian, jotta se olisi hieman jykevämpi, tai sitä voi käyttää ihan vain pussukkana!

Kankaana siis pellava, ihanan värinen, tukeva. Itselleni tulee jostain syystä siitä mieleen saunan pyllynaluset, mutta onneksi siitä voi loihtia myös muuta kivaa!

Käsityöhyllyllä jo pitkään makoilleet kangasväritussit pääsivät työn touhuun! Otin mallia internetistä (yllättäen pinterestistä), ja hahmottelin vapaalla kädellä mallin kankaaseen ja aloin suttaamaan. En ole koskaan ollut hyvä piirtämään, mutta tällaisia helpohkoja kuviahan tekee lapsetkin!

arvaako joku mikä maito kyseessä?

Pohjan pyöreys tuotti hieman päänvaivaa, koska putkiaivona en vaan osannut kuvitella miten se ommellaan, mutta tarpeeksi pitkän tuijotuskilpailun jälkeen aivoissa naksahti ja valolamppu syttyi pään ylle.


Omasta mielestä söpö kun mikä, toivottavasti käyttötarkoitus löytyy kun pussukka pääsee perille!


2 kommenttia: