sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vanhasta uutta: kesämekot ja ristipistosydän

Nää käsityöjutut lähtee joskus lapasesta, ja joskus syntyy ideoita täysin lennosta. Mielipiteet muuttuu, asiat näyttää seuraavana päivänä rumilta, tai super makeilta.
      Tämä ristipistotyö oli ensin melkein valmis "pekonikahvikuppijäätelöherkkupizza"-taulu, joka ei sitten ollutkaan mieleinen ja joka suurehkon purkamistyön jälkeen sai aivan uuden ilmeen eilen. Lempilausahdus, ja anatomisesti melkein oikean näköinen ihmissydän (huom. ylimääräinen alaonttolaskimo, sekä parin elintärkeän laskimon puuttuminen...) syntyivät yhdessä illassa. Ristipistoilla tekstaaminen käy hitaasti ainakin miulta, koska kirjainten asettelu pyöreälle alustalle on ehkä maailmankaikkeudessa yksi turhauttavimmista hommista.



Tänään syntyi nopealla ompelulla vanhoista koltuista uusia kolttuja! Kesämekoiksi riekaloitui mekko, jossa tapasin elämäni rakkauden sekä mekko, jota en ole tohtinut heittää pois sen yläosan kamaluudesta huolimatta. Liian löllö T-paita ja liian lyhyt ruusupeplum löytyivät ed. mainittujen mekkojen yläosiksi ja itse ainakin tykkään! 

vasemmalla peplum yläosa, tekonahka alaosa
oikealla löysä t-paita joka sai kaverikseen denim hameen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti