tiistai 24. maaliskuuta 2015

Jellonataskut ja rimpsumekko

Vapaapäivä!
Järjestelin kaavoja, tutkiskelin kankaita ja päätin tehdä taas yhdet pöksyt!

Kuten edellisessä postauksessa, niin myös nytkin käytin vain pari kertaa käytössä olleen hupparini hihoja! Näihin pöksyihin ompelin myös taskun!
Taskussa käytetty netistä tilattua, ihanaa leijonakangasta, lahkeiden resorit on kuvassa taitettu, joten lahkeisiin saa tarvittaessa n. viisi senttiä lisää pituutta! Kuminauhavyötärö antaa mahalle tilaa pullistella ja kasvaa ;)


Kivaa!

Tätin pikku prinsessa oli hoidossa viime viikolla, joten saatiin tytön kanssa hyvät sovitushetket! Tai niin luulin, parit housut saatiin sovitettua niin ja näin kun neiti päätti, ettei laita mitään päällensä ja juoksi nauraen karkuun! Hah!


Lopulta saatiin kollarit jalkaan (istuivat muuten täydellisesti) ja kuten kuvasta näkyy, neiti tutki myös pinkit pöksyt hyvin perusteellisesti!

Lisäsin myös mekkokokoelmaan uuden tekeleen! Yläosan tein samalla kaavalla kuin vaaleanpunaisen kuppikakku -mekon, mutta alaosassa käytin omaa villiä mielikuvitusta! Värit yhä niin tyttömäisen pinkkiä, lilaa sekä valkoista. Olkainten kiinnitykseen virkkasin kukat ja ompelin karhunlangalla kiinni, jotta pysyvät vauhdikkaan neidin menossa mukana!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti