tiistai 2. syyskuuta 2014

äiti ja minä kirpparilla

Haluaisin jo tehdä kaikkea, mutta pikkurilli ei anna myöten. Yritin soittaa ukulelea tänään, muttei taipunut, virkkaaminenki oli aika tönkköä kun tää haavaside kuitenki ulottuu pitkälle sormitaipeeseen. Torstaina saan tikit pois, ni jos sitten sais tehdä kunnolla - salillakaan en ole uskaltanut rehkiä ettei vaan aukeis tuo haava, oli nimittäin aika syvä...

Eilen pyöräytin työpäivän jälkeen ruoaksi kinkkupiirakan, ja ai että oli hyvää! Ennen ostin aina sellasen valmiin pohjan, kunnes tajusin ettei tuo paljon vaadi, jos sen itte tekee. Pohjahan koostuu voista/margariinistä, jauhoista ja vedestä! Täytteenä käytin tälläkertaa tomaattia, paprikaa, fetajuustoa, mozzarellaa, hieman oliiveja ja kinkkua! Nam!



Äiti ja isi tuli tänään käymään täällä "isossa kaupungissa" ja käytiin ensin syömässä ja sitten mentiin äiskän kanssa kiertelemään kirppiksiä. Aika meni ihan supernopeesti, oli älyttömän kivaa olla pitkästä aikaa äitin kanssa kaupungilla. Kerettiin yks kirpputori kiertää kokonaan, ja toista vaan puolet ennen "valomerkkiä" :') Ajantaju katosi kokonaan.

Miksi aina käy niin, että mitä kivempaa ja hauskempaa on, sitä nopeammin aika kuluu. Seuraavalla kerralla täytyy varata koko päivä shoppailulle äitin kanssa!


Löysin kirpparilta muiden aarteiden lisäksi valmista liitutaulumaalia, ja ajattelin tehdä siitä ihan sille omistetun postauksen kunhan pääsen sen kanssa touhuilemaan! Maali itsessään on itselleni ihan uus tuttavuus, olen internetistä lukenut diy ohjeita ko. maaliin, mutta siinä on ollu niin monta outoa ainesosaa et luovutin heti :'3 KOKEMUKSIA?

Ostin kirpputorilta myös pari söpöä laatikkoa, joihin voi laittaa esimerkiksi joululahjoja. Pitsikankaan löysin myös kirpputorilta, parilla eurolla sain kunnon palat.

Eilisiltana testasin Savonlinnasta ostettua matonkudetta, ja voi että sitä on hyvä työstää! Siitä ei purkaudu mitään ärsyttäviä lankoja, ja se ei ole liian tiukkaa joten työnjälki jää hienoksi ja tasaiseksi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti